My personal heartache releaving blog
Vakantie dag 1
Published on July 24, 2004 By Heartache In Marital Issues
Vannacht uiteraard niet goed geslapen. Vandaag gaan we op vakantie. Ik heb een pil ingenomen om ongeveer 6.00 uur vanmorgen. Dat zal me het grootste deel van de rest van de dag wel rustig houden.

We zijn vandaag vroeg opgestaan omdat we om 10.00 uur al naar Schiphol moeten. Ons vliegtuig vertrekt om 13:30. Ik voel me nu wel rustig en druk tegelijk want de laatste beetjes koffer moeten worden ingepakt. Met Annemiek kan ik nu wel praten omdat we een gezamelijk doel hebben: de vakantie.

We zijn met de trein naar Schiphol gegaan. Ik voel me opgewonden. Geen pijn momenteel ik ben met andere dingen bezig.

Het was erg druk. We hebben ongeveer een uur in de rij gestaan voor de incheck balie. Toen naar de douane. Hoezo paspoort? Wordt niet naar gekeken...

Aangezien we over ongeveer 1uur en 15 minuten al kunnen instappen zijn we via een snoepwinkeltje naar de Gate gegaan. Nog wat met Miek zitten praten. Ik merk dat ik erg graag in haar buurt wil zijn.

In het vliegtuig zit ik naast Annemiek. Met mijn arm tegen die van haar. Dat is erg geruststellend. Helaas is de afstand die zij heeft genomen voelbaar.
Miek vindt vliegen leuk. Vooral het opstijgen is een kick. Ze houdt ook van achtbanen.

De vlucht is uitstekend verlopen. Op Mallorca kwamen we aan bij een gate. Vorig jaar was dat nog niet zo. Toen werdt er een trap naar het vliegtuig gereden en stapten we direct de hitte in om vervolgens met een bus naar het luchthavengebouw te worden gebracht.
Deze keer was alles als op Schiphol. Via de gate de luchthaven in. We moesten wel een eind lopen om bij de bagagebanden te komen maar "what the fuck"... tijd genoeg.

De reis met de bus naar het hotel heeft helaas meer dan 2 uur geduurd. Een slome chauffeur en als laatste afgezet. Ik heb de hele busreis naar Annemiek zitten kijken en geprobeerd met haar te praten over wat we zagen. Dat gaat stroef.... uiteindelijk om 19:15 in het hotel aangekomen.

In het hotel is alles goed geregeld. Kamers zijn meteen beschikbaar en zien er netjes uit. Zicht op zee zoals als voorkeur opgegeven!
Ik slaap met Vincent op een kamer en Miek met Jeanique

We zijn gaan eten na de koffers naar de kamers te hebben gebracht. De vertrouwde buffetten. Heerlijk.

's Avonds naar de Music Bar geweest; er was een Mallorquine show. Sangria erbij. Erg gezellig met Miek samen. Ik voelde me uitstekend. De show was op een gegeven moment erg eentonig en we waren moe. We gingen dus voortijdig weg. Dat was voor mij een domper op de feestvreugde want de avond eindigde eigenlijk heel abrupt. En het was zo gezellig; eindelijk weer eens lachen met elkaar....

Op de kamer blijkt dat de kamer naast de ventilatoren van de airco ligt. Ik kan dus niet in slaap komen door de herrie. Vince slaapt gewoon. Annemiek en Jeanique ook neem ik aan. Ik kan dit er slecht bij hebben. Ik slaap al zo k.t.

Comments
No one has commented on this article. Be the first!