My personal heartache releaving blog
Makelaar
Published on August 2, 2004 By Heartache In Marital Issues
Echt niet geslapen vannacht. Ik ben eigenlijk uitgeput.

Vandag had ik een superslechte dag. Wel gewerkt maar ja.... Huilen in de auto naar huis. Ik was in de veronderstelling dat de makelaar om 16:30 zou komen. Dus bij thuiskomst van Miek stond ik hyper op haar te wachten. Foute start. Makelaar kwam pas om 17:00 uur. Aardige man maar waardeloos gesprek.

Vanavond Crisis. Ik zeg tegen Miek dat ze alles heeft gepland van tevoren. Dat gaat dus helemaal fout Ik heb haar pijn gedaan. Eindelijk stort ze in. Nu zie ik dat zij het ook moeilijk heeft. Ze is stuk en zegt dat ze naar haar vader gaat. Ik zeg dat ze de kinderen mee moet nemen omdat ik alleen met hun niet aan kan. Ze roept ze en nu strort de hele familie in. Alles huilen. Uiteindelijk is het besluit er. Ze gaat niet maar dit mag niet meer voorkomen. Voor mij is in ieder geval een geruststelling dat zij niet als een koele kikker door deze periode gaat. Ze heeft WEL gevoel. Ze kan het niet aan dagelijk zware gesprekken met mij te voeren. Dat kost haar erg veel energie. Wat denk je van mij.....

Uiteindelijk is de avond verder goed verlopen. Wel een pil genomen en een biertje erachteraan. Ik ben meteen een stuk rustiger. Op tijd naar bed.

Comments
No one has commented on this article. Be the first!