My personal heartache releaving blog
Goede dag
Published on August 2, 2004 By Heartache In Marital Issues
Vannacht goed geslapen. Ik voelde me goed.

Hele dag eigenlijk wel lekker gewerkt. Voor de pauze had ik even een dip. Ik had weer een mailtje van Miek gehad. Heerlijk maar ik werd er wel weer vol van. Even op het toilet gehuild. Noem je dat nou een vent? Ja, een vent met gevoel en emoties!!!

Miek stuurde een SMS-je. Ze wil een bod doen. Ik haar teerug SMS-en of ze al contact over de hypotheek heeft gehad. Ze belde me op en vroeg me wat ik er van vond. Ik vond dat ze het gewoon moest doen. De makelaar stelde haar wel voor het blok... Er zou een andere koper zijn dus hij wilde weten wat haar max bod zou zijn. Tja daar gaan je onderhandelingen. Nog geen uitslag dus.

Voordat ik naar huis ging nog met Jos gepraat. Ook dat was weer een goed gesprek. Ik heb echt over alles gepraat. Er zijn voor mij geen grenzen meer. Ik vertel gewoon alles en dat lucht altijd op. Fijne vent die Jos.

Meteen vanuit het werk gaan sporten samen met Miek. Het ging erg goed.

Vanavond lekker gegeten en geklust. Toch voel ik weer wat spanning. Het is ook laat.. Heb vanavond het convenant getekend.

Naar bed. Weer huilen... Ik kan er niets aan doen. Moest denken aan een opmerking van miek over sex met de tv aan. Dat werd me te veel. Volgens miek heeft ze dat 2 dagen geleden gezegd.

Comments
No one has commented on this article. Be the first!