My personal heartache releaving blog
Vrij
Published on August 10, 2004 By Heartache In Marital Issues
Redelijk geslapen.

Vandaag is mijn eerste vrije dag. We gaan vandaag met Els naar het strandje. Uitgeslapen. Lekkere tosti gegeten en om 11:00 uur naar het strandje gereden. Els was er al met Tessa. De kids hadden er erg veel zin in.

Nog met Els over de situatie gepraat. Zij vertelde me ook dat Miek gewoon haar eigen weg volgt en dat het nu te laat is. Ik heb haar uitgelgd hoe ik me voelde; dat ik zo verschrikkelijk verliefd ben op Miek. Dat dat eenzijdige daarvan me zoveel verdriet doet.
Ze gaf me het advies om te accepteren dat het over is. Tja dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Ik weet het wel: Ik moet me concentreren op de toekomst. MIJN toekomst niet die met Miek. Die is er niet.

Thuis met Vince naar de dokter. Hij heeft last van z'n oor. De dokter heeft hem spray en stomen voorgeschreven.

Om 16:30 weer een makelaar langs geweest. Aardige vent. Lijkt me een actieve makelaar. Hij ging pas om 18:00 uur weer weg.

Ik was bezig met eten maken toen Miek thuis kwam die nam het meteen over want ik was iets te beluiteloos.

De avond was vreemd en ik ben vroeg naar bed gegaan. Weer gehuild en Miek heeft me getroost. Hand in hand in bed gelegen. Ik ben haar toen eerst over haar hand gaan strelen. Vervolgens haar arm en over de rest van haar lichaam. Het lijkt alsog mijn vingertoppen veel mer voelen dan vroeger. Een soort magnetisch effect. Een hele nieuwe ervaring voor me die ook zij prettig vond. Gestopt voor het te ver ging.

Gaan slapen met druppels.

Comments
No one has commented on this article. Be the first!