My personal heartache releaving blog
Paniek
Published on August 10, 2004 By Heartache In Marital Issues
Redelijk geslapen. Miek was vroeg wakker. Ze is naar beneden gegaan; Jeanique ook. Ik hoorde dat ze aan het Yahtzee'en waren. Leuk. Ik kon dus niet meer slapen. TV aangezet. Miek kwam weer boven en heeft zich aangekleed. Weinig gezegd. Miek wenst me gedag en gaat naar d'r werk. Ik ben weer gaan slapen en was uiteindelijk pas laat op.

De kinderen hebben zich beneden vermaakt. Els belde om te vragen of Jeanique meeging naar Harry. Nou dat wilde ze wel. Ze werd om 10:30 al opgehaald. Ik bleef dus met Vince achter. Lieve jongen is dat toch. We zijn boodschappen wezen doen en toen naar de dijk gereden. Lekker bij de sluizen gekeken en bramen geplukt. Vervolgens zijn we naar de pier gereden en hebben daar over de stenen geklauterd. Lekker en ontspannen. Wel last van hoofdpijn...

Na het uitwaaien weer naar huis gereden. We waren allebei moe en ik had hoodpijn en we zijn dan ook thuis op de bank gaan liggen. Op een gegeven moment is Vince weggegaan. Hij had een briefje geschreven over wat ie ging doen en dat ie bereikbaar was op z'n mobiel. Hij is naar Max gegaan. Ik heb liggen slapen en naar de TV gekeken.

Op een gegeven moment kreeg ik ineens weer een vloed aan emoties over me heen: Hoe ik het beter kon doen in de toekomst met Miek, dat ik haar niet wil laten gaan. Dat ik daar niet klaar voor ben. Dit is uiteindelijk een paniek aanval geworden. Ik had het niet meer. Liep als een dwaas door het huis tegen mezelf te praten dat ik Miek niet kwijt wil. Dat ze me moet laten bewijzen dat ik anders ben en dat ik wel bij haar pas. Ik heb dus weer een grote verandering doorgemaakt.

Miek belde. Hoe het ging. Ik heb haar gezegd dat ik dus in paniek ben.. Of ze meteen naar huis kwam. Dat zou ze doen (het was toch al tijd).

Ik ben vervolgens nog gaan stofzuigen en de was opgeruimd en toe begonnen aan het eten. Tijdens het koken kwam Sniek thuis en niet veel later Vince. Ik heb ze gezegd dat ik niet wil dat Miek weggaat. Ze begrijpen dat. Sniek zegt dat het toch gaat gebeuren...

Als Miek thuiskomt heb ik geen gelegenheid om met haar te praten. Kids zijn erbij. Het eten was overigens erg lekker. Paksoi en kip met boemboe en rijst.

Met Miek naar de supermarkt om koffie te halen. Uiteraard is dit ook een excuus om te kunnen praten. Uitgeld dat ik haar niet kwijt wil, dat ik het anders doe, dat ik de gelegenheid wil om haar te bewijzen dat ik ECHT veranderd ben. Dat ik kan zien wie ik altijd al heb willen zijn. Dat ik ook wil wat anderen hebben. Liefde en warmte die je elkaar kunt geven. Dat ik dat nu ZO sterk voor haar heb. Dat ik haar niet wil laten gaan. Dat ik dat niet kan...
Maar helaas. De antwoorden die ze me geeft zijn niet degenen die ik wil horen. Zij heeft het niet meer voor mij. Al lang niet meer. Het kan niet op commando alleen omdat ik wel die gevoelens heb. Ze wil netjes uit elkaar. Ik ook. Maar ik wil haar niet kwijt!!!! Zde zegt dat ik eerst mezelf moet vinden en bewijzen dat ik inderdaad ben veranderd. Ze heeft gelijk maar dat frustreert niet minder. Ze laat de toekomst open maar ze gaat weg. Het gaat netjes maar ik kan niet dwars gaan liggen. Dan wordt het niet meer leuk. Dat weet ik ook wel. Dat wil ik dus helemaal niet. Ik wil haar vriend zijn.. Altijd...
Dit gesprek gaan vanuit de auto de supermarkt en en voorts via de auto weer naar huis......

Uiteindelijk is alles weer zoals voor mijn paniek. Ik ga met Miek naar beneden, De kids hebben thee en koffie gezet. TV aan en een of andere film over klonen staat op. Er komt erg veel sex en liefde in voor. Dat frustreert me. Ik ga dus naar bed. Alleen Miek ook en die film staat dus ook boven op.... Ik weer huilen... Miek is nu erg hard. De film gaat niet uit. Ga maar in Vince z'n kamer liggen. Ik verbijt me en kijk dan ook maar weer. Toch wel leuk..

Nog hand in hand gelegen. Kort. Uiteindelijk toch gaan slapen met druppels.

Comments
No one has commented on this article. Be the first!