My personal heartache releaving blog
Weer niet slapen en de psycholoog
Published on August 11, 2004 By Heartache In Marital Issues
Ik kan weer niet slapen. Ondanks de druppels ben ik weer om 0:00 uur wakker. Een uur wakker gelegen en naar Miek gekeken. Wat is ze toch mooi!! Uiteindelijk opgestaan en nu zit ik hier weer te tikken. Ik ga nu weer beter dit blog bijhouden. Ik merk dat ik toch teveel vergeet van wat ik meemaak/voel op een dag. Het is nu 01:33uur en ik ga nog wat druppels nemen en naar bed...
Het is inmiddels al 03:18uur en ik zit hier nog. Heb nog gereageerd op comments op mijn artikel van 3 augustus. Dharmagrl. Of er ook een engelse versie komt. gevraagd of iemand dat wil. Zij wil graag een engelse versie. Dan kan er op gereageerd worden en dat kan helpen.
Heb gezegd dat ik die zal maken. Eerst een soort samenvatting van de eerste 50 dagen.. Dan alles in 2 talen. Leid wel af denk ik.
Ga nu echt naar boven. Om 12:30 moet ik naar de psycholoog...

Toch nog even geslapen. Wel al om 6:15 weer wakker. Nog even bij Miek gelegen. Ze is nu naar haar werk. Gaat wel weer beter.

Toch zit er spanning in m'n middenrif. Om half 1 bij de psycholoog. Ik moet even wachten in de wachtkamer. 'K schiet steeds weer vol
De psycholoog is een aardige vent. Hij luistert naar me als ik m'n verhaal doe. Hij begrijpt dat ik in een onmogelijke situatie zit. Ik verliefd op Annemiek en zij heeft niets meer voor mij... Ook hij heeft het advies dat ik de situatie moet accepteren. Daar gaat tijd overheen maar ik moet grip krijgen op m'n eigen leven. Pak je toekomst aan... Het lijkt me allemaal makkelijker gezgd dan gedaan. Volgende week woensdag heb ik weer een nieuwe afspraak. Die gaat dan over de hulpvraag; net als bij de maatschappelijk werker.

Naar huis en de kids. Die zijn lekker zelf bezig. Miek belde hoe het was gegaan. Gezegd dat het ongeveer hetzelfde was als bij de MW. Naar de winkels en boodschappen gedaan voor 4 dagen
Eten maken en dan komt Miek alweer thuis. Ze zeldt dat ze bij haar vader gaat slapen vannacht. Na het eten kleed ze zich om en gaat weg. Dat is dus k.t. Goed voor haar maar maakt het voor mij niet beter.
Met de kid's TV gekeken. en optijd naar bed. De kids slapen bij mij op de kamer en in het grote bed.
Druppels ingenomen..

Comments
No one has commented on this article. Be the first!